divendres, 1 de març del 2013

NOU CURS A TORREFETA


Un altre cop engeguem curs al municipi de Torrefeta i Florejacs, el segon més gran quant a extensió, desprès de Torà, i el que conté més pobles de la Segarra; si no em deixo cap aquests són, de Nord a Sud: Les Cases de la Serra, Granollers, Selvanera, Palou, Florejacs, la Morana, Sant Martí de la Morana, Gra, Torrefeta, Bellveí, el Far, el Llor, Sedó i Riber. A més, dintre el municipi es troben tres dels castells més representatius de la comarca com els de Florejacs, Castellmeià i les Sitges (http://www.castelldelessitges.com)

Sent així una comarca tan extensa, els alumnes també han vingut d'arreu de la mateixa, de Palou, de Riber, de Sedó, de Bellveí, del Llor, de Torrefeta... no voldria deixar-me ningú ara. Com la gent es coneix de fa temps, no falta ni ganes ni bon rotllo.

6 ordinadors, 3 de l'Òmnia i 3 de l'ajuntament a més d'algú que porta el seu portàtil donen cabuda als 10 participants en aquesta tercera edició del curs al municipi. 

Cal mencionar també el recolzament de l'alcaldessa, Núria Magrans, que ens demana sovint si tot està funcionant correctament i reemplaça qualsevol part del maquinari; així com del Plàcid que és l'encarregat d'obrir i tancar la sala (i de tirar la foto) i al que fem plegar tard més d'un dia.

El curs ha començat l'11 de Febrer i s'acabarà el 6 de Maig, amb horari que va des de les 7 de la tarda fins 3/4 de 9, el que donarà com a resultat un curs de 20 hores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada