dijous, 25 d’abril del 2013

CURS A TARROJA


Sis persones assisteixen regularment els dimecres des de les 7 de la tarda fins les 9. El curs ha començat el 13 de febrer i finalitzarà el proper 8 de maig.

Els usuaris són dels més veterans de la comarca. A excepció de l'Anna i el Rafa, els altres quatre estan a la setantena, fins i tot tenim una parella que ja ha celebrat les bodes d'or, que són el Vicentet i la Mercè, als que felicito pel seu bon humor i per l'units que estan. Un parell de senyores, la Mad i la Núria, completen l'aula.

Diria que hi ha dos nivells ben diferenciats a la classe, hi ha tres que potser no havien tocat mai el ratolí, i de les tecles se'n recorden de la màquina d'escriure (Pregunten: Qui s'ha inventat aquesta manera de ficar les lletres així? ). 

Com que hi ha molt bon ambient a Tarroja, els tres que coneixen més el món de les TIC no dubten en ajudar-los. D'aquesta manera algunes activitats les he dissenyat per parelles, havent un que fa la feina i un altre que la dirigeix.

Un cop aquells tenen la feina organitzada, hem tractat temes més avançats, com tractament d'imatge i iniciació al full de càlcul.

I així passem un parell d'hores ben entretingudes, fins als volts de les 9 quan l'estómac ens avisa que comença a ser l'hora de sopar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada